Spring til indhold

Øssbyland - et smukt sted at leve

Et dejligt levested…

Et dejligt levested…

Velkommen til landsbyklyngen Øster Starup, Ågård og Gravens - der også kaldes Øssbyland i folkemunde.

Vi er et dejligt, livligt lokalsamfund, hvor du kan finde dagplejere, børnehave, skole til og med 9. kl., sportshal, golfbane samt mange fritidsaktiviteter, spisesteder og indkøbsmuligheder. Her er ALBUERUM til beboere i alle aldre, for du kan finde en masse tilbud af både kulturel, social og idrætslig karakter - noget der passer lige til dit ståsted i livet.

På vores skønne, bakkede, grønne plet i Vejle Kommune, behøver du ikke tage på udflugt til naturen - for du er lige midt i den! Og så har den bevaret landsbycharmen. Lille, overskuelig, børnevenlig og med et unikt stisystem, der giver trygge forhold for både de yngste og ældste - og lange smukke gåture langs å, mark, skov og sø.

Vejle, Kolding samt Billund Lufthavn er 15-30 min. kørsel væk. 7 minutter i bil, og du er på motorvejen mod enten Århus, Ålborg, Odense, København, Esbjerg eller Hamborg. Har du brug for storbyens puls eller ferie fra landsbyklyngens ro og fred, så er hele verden hurtigt inden for rækkevidde ;)

Kontakt lokalrådet

Er du en forening med medlemsforankring i Øster Starup Sogn, som ønsker at være med på siden? Har du som borger i Øster Starup Sogn nogle spørgsmål omkring en idé eller dit lokalområde? Uanset hvad, så få svar på dine spørgsmål ved at kontakte lokalrådets formand Jan Hyldgaard Christensen på jan.hyldgaard@gmail.com / 31 76 68 66

Øster Starup Sognegrænse

Øster Starup Sognegrænse
Marianne Thorsen

Ungdomsredaktionen

Få dit budskab ud! Har du brug for at skabe synlighed omkring et lokalt arrangement, aktivitet eller et nyt initiativ, så kan du kontakte vores

Læs mere

Kalender

<< jul 2024 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4